Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 129 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz - popis produktu

Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz S čiernou barovou stoličkou Kristopher si vychutnáte svoj drink v maximálnom pohodlí. Tvarované operadlo, kvalitná výplň sedadla a praktická opierka nôh sa podieľajú na vysokom komforte sedenia. Čierny zamatový poťah zdobený krásnym prešívaním na vonkajšej časti je príjemný na dotyk, harmonicky ladí s mosadznou farbou rámu. Stolička sa svojím jednoduchým, ale pritom elegantným dizajnom hodí do rozličných štýlov interiéru. Ľahko ju skombinujete s ďalšími doplnkami a nábytkom. Vyskúšajte si domov zadovážiť barové stoličky a barový stôl, ktoré u vás vytvoria skvelé miesto plné zábavy a štýlovo a efektívne vyplnia prázdny priestor v domácnosti. V článku, Nápady na domáci bar, vám poradíme ako takýto kútik u vás doma vytvoriť. Stolička sa predáva ako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozmer: 55cm x 108cm x 60cm (š x v x h)Výška sedadla: 77cmHĺbka sedadla: 44cmMateriál: zamat, oceľFarba: čierna, mosadz

Produkt Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku Norddan, materiálové zloženie látka, Oceľ, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz - parametre produktu

Hmotnosť6 kg
Dĺžka55 cm
Šírka60 cm
Výška108 cm
MateriálLátka
Farba
KategóriaStoličky, Barové stoličky
ZnačkaNorddan
Materiállátka, Oceľ
E-shopEstilofina.sk

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz - história ceny a dostupnosti

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Dizajnová barová stolička Kristopher, čierna / mosadz - ako nakúpiť najvýhodnejšie?