Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 #3776518

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 #3776518

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 #3776518

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 - popis produktu

Pánske chino nohavice slim-fit strihu so stredne vysokou výškou sedu. Úzke nohavice, dve bočné šikmé vrecká, dve zadné výpustkové so zapínaním na gombík a ozdobnou (odnímateľnou) vreckovkou v rovnakom farebnom kontraste ako interiér nohavíc. Farebne kontrastné logo hviezdičky pri zadnom vrecku a odnímateľný prívesok s logom brandu na pútku v páse. Materiálové zloženie bavlnenej tkaniny s podielom elastanu je veľmi príjemné na dotyk, ľahké, priedušné pri nosení a dokonale poddajné a komfortné. Všestranne kombinovateľný artikel, ktorý je základom každého šatníka a stane sa nenahraditeľnou súčasťou vášho športovo-elegantného outfitu.

Produkt Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 #3776518 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 58, farebný variant je zelená, materiál je Bavlna, elastan v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený male.

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
Materiálbavlna,elastan
KategóriaNohavice, Zelenina, Pánske nohavice
ZnačkaManuel Ritz
Veľkosť58
Farbazelená
MateriálBavlna, elastan
Určeniemale
E-shopVermont.sk

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 - história ceny a dostupnosti

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 - ďalšie zaujímavé produkty

Nohavice Manuel Ritz Trousers Zelená 58 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?