Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 #3765816

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 #3765816

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 #3765816

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 - popis produktu

Pánske letné nohavice voľnejšieho strihom. Klasická výška sedu, elastický pás so šnúrkou na stiahnutie, dve šikmé bočné vrecká na prednej strane. Dve zadné vrecká s kontrastne prišitým gombíkom a logom značky Manuel Ritz (hviezdička) umiestneným na zadnom vrecku. Zapínanie na zips, háčik a gombík, vnútorná strana nohavíc z kontrastnej látky s potlačou palmy. Exkluzívny 100 % ľan je veľmi príjemný na dotyk, mäkký, ľahký, dokonale priedušný a zaručuje najvyšší komfort počas nosenia. Jedinečný nadčasový artikel, ktorý bude vďaka svojim chladivým schopnostiam Vaším najlepším spoločníkom v sparných letných dňoch a základom mnohých ležérnych outfitov.

Produkt Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 #3765816 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky Manuel Ritz, je vyrobený vo veľkosti 48, farebný variant je ČIERNA, materiál je ľan v ponuke e-shopu Vermont.sk a je prispôsobený male.

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
Materiálľan
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Šnúrky
ZnačkaManuel Ritz
Veľkosť48
FarbaČIERNA
Materiálľan
Určeniemale
E-shopVermont.sk

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 - história ceny a dostupnosti

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 - ďalšie zaujímavé produkty

Nohavice Manuel Ritz Trousers Čierna 48 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?