Nočný stolík PRIMA 3 Sivá

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá - popis produktu

Moderný nočný stolík PRIMA 3 je veľmi zaujímavo celý čalúnený jemnou látkou Velvet a to v dvoch farebných variantoch: tmavozelená a sivá. Stolík disponuje úložným priestorom v podobe dvoch šuplíkov. Farba:tmavozelenásivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka Velvet / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 48 cmhĺbka: 41 cmvýška: 54 cm Dodávané v demonte.,Moderný nočný stolík PRIMA 3 je veľmi zaujímavo celý čalúnený jemnou látkou Velvet a to v dvoch farebných variantoch: tmavozelená a sivá. Stolík disponuje úložným priestorom v podobe dvoch šuplíkov. Farba:tmavozelenásivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka Velvet / lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 48 cmhĺbka: 41 cmvýška: 54 cm Dodávané v demonte.

Produkt Nočný stolík PRIMA 3 Sivá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá - parametre produktu

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá - história ceny a dostupnosti

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Nočný stolík PRIMA 3 Sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?