Nočný stolík MEZO KM-1

Nočný stolík MEZO KM-1

Nočný stolík MEZO KM-1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nočný stolík MEZO KM-1 - popis produktu

Štýlový nočný stolík Mezo KM-1 je zaujímavým doplnkom v interiéri.Stolík je vyrobený z laminovanej drevotriesky vo viacfarebnom prevedení, nohy sú z prášok rozdrvené ocele.Odporúčame ho kombinovať s ďalšími prvkami z radu Mezo (pozri súvisiace).Farba:viacfarebná (podľa obrázku)Rozmery:výška: 53 cmšírka: 59 cmhĺbka: 29 cmHmotnosť:16 kgDodává sa v demonte.,Štýlový nočný stolík Mezo KM-1 je zaujímavým doplnkom v interiéri.Stolík je vyrobený z laminovanej drevotriesky vo viacfarebnom prevedení, nohy sú z prášok rozdrvené ocele.Odporúčame ho kombinovať s ďalšími prvkami z radu Mezo (pozri súvisiace).Farba:viacfarebná (podľa obrázku)Rozmery:výška: 53 cmšírka: 59 cmhĺbka: 29 cmHmotnosť:16 kgDodává sa v demonte.

Produkt Nočný stolík MEZO KM-1 patrí do skupiny produktov Nočné stolíky, je v ponuke značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Nočný stolík MEZO KM-1 - parametre produktu

Nočný stolík MEZO KM-1 - história ceny a dostupnosti

Nočný stolík MEZO KM-1 - ďalšie zaujímavé produkty

Nočný stolík MEZO KM-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?