Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo #6736612

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo #6736612

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo #6736612

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo - popis produktu

Užívajte si úhľadne upratanej obývacej izby s týmto dreveným príborníkom! Tento praktický príborník má široké využitie a skvele zapadne do každej miestnosti. Masívne borovicové drevo je krásny prírodný materiál. Borové drevo má rovnú kresbu a obsahuje hrče, ktoré materiálu dodávajú jeho charakteristický, rustikálny vzhľad. Odkladacia skrinka vám poskytne množstvo priestoru na prehľadné uloženie rôznych každodenných potrieb, ktoré tak budete mať neustále po ruke. Robustná horná doska tejto úložnej skrinky sa navyše skvele hodí na vystavenie dekoratívnych predmetov, fotorámikov alebo izbových rastlín. Varovanie: Aby nedošlo k prevráteniu, je treba tento produkt upevniť k stene pomocou dodaného príslušenstva. Farba:čiernasivá hnedáprírodnábiela Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne borovicové drevo Rozmery:šírka: 40 cmhĺbka: 35 cmvýška: 80 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Nočné stolíky, je v ponuke značky Vida, farebný variant je hnedá, materiál je Masívne drevo v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Produkt Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo #6736612 patrí do skupiny produktov Toaletné stolíky, vyrába ho značka Vida, farebný variant je hnedá, materiálové prevedenie je Masívne drevo, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo - parametre produktu

FARBABiela
FARBAČierna
FARBASivá
FARBAHnedá
DEKORBorovica
ŠTÝLModerný
HMOTNOSŤ21 kg
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLMasívne drevo
ŠÍRKA40 cm
VÝŠKA80 cm
ÚLOŽNÝ PRIESTORÁno
HĹBKA35 cm
POČET ŠUPLÍKOV3
BAREVNÁ VARIANTAPrírodné drevo
Hmotnosť11650.000g
KategóriaNočné stolíky, Toaletné stolíky
ZnačkaVida
Farbahnedá
MateriálMasívne drevo
E-shopInpostele.sk

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo - história ceny a dostupnosti

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo - ďalšie zaujímavé produkty

Nočný stolík Dekorhome Prírodné drevo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?