Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka #8865509

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka #8865509

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka #8865509

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka - popis produktu

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka Nočné sérum poskytuje vašej pleti dostatočnú hydratáciu po každom náročnom dni. K strate vody v pokožke dochádza v dôsledku rôznych faktorov, najčastejšie však kvôli nedostatku takzvaných prirodzených zvlhčujúcich faktorov (NMF). Po aplikácii nočného séra Instant hydration na pleť uvidíte prvé výsledky už po 2 hodinách. Stimuluje prirodzenú produkciu vlhkosti. Komplexná starostlivosť je vhodná pre všetky typy pleti. Priaznivé vlastnosti nočného séra: bojuje proti starnutiu a udržiava elasticitu pokožky, vyhladzuje vrásky, hydratuje a rozjasňuje pokožku, pleť zanecháva rovnomernú a zjednotenú, vhodný pre všetky typy pleti, aj citlivú. Sérum obsahuje výťažok zo Salicornia, rastie na pobreží Stredozemného mora a Atlantického oceánu a jej najcennejšie vlastnosti sa získavajú extrakciou CO2. Olej zo Salicornia zvyšuje pôsobenie Aquaporinu 8 (AQP8) – prekurzora syntézy prirodzených hydratačných faktorov v pokožke. Olej posilňuje lipidovú bariéru a poskytuje silnú hydratáciu na všetkých úrovniach. Nočné sérum je obohatené o esenciálny extrakt zo santalového dreva, ktoré vám poskytne okamžitý pocit sviežosti, hydratácie, hustoty pleti a vitality! Nočné sérum Instant Hydration obsahuje okrem jedinečných účinných látok aj neoceniteľné prírodné oleje pre hebkosť a výživu: olivový olej, jojobový olej a ovsený olej. Produkt predstavuje vzorku nočného séra, ktoré nájdete tu Luxusný nočný elixír - Okamžitá hydratácia WoodenSpoon 30 ml. Použitie Malé množstvo produktu (3-4 kvapky), naneste na dôkladne vyčistenú pleť a krk. Vhodný na každodenné použitie. Pozor! Vzhľadom na extrémne vysoké percento účinných látok odporúčame pred použitím vykonať test tolerancie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok neobsahuje syntetické zložky a ropné deriváty.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové séra od značky WoodenSpoon.

Produkt Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka #8865509 patrí do skupiny produktov Pleťové oleje od značky WoodenSpoon.

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka - parametre produktu

CertifikátECO CERT Cosmos Organic
Problémyúnava pokožky
Konzistenciaolej
Typ pokožkyzrelá
KategóriaOleje, Pleťové séra, Pleťové oleje
ZnačkaWoodenSpoon

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Nočné sérum na pleť pre okamžitú hydratáciu Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?