Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý - popis produktu

Táto nízka barová stolička z masívneho bukového dreva v kombinácii s látkovým čalúneným sedákom má jednoduchý a zároveň praktický dizajn. Predstavuje skvelý doplnok do vašej domácnosti. Barová stolička disponuje štyrmi priečkami, ktoré jej nielen dodávajú na stabilite, ale zároveň prispievajú k vášmu pohodlie. Farba:dub sonomabielaorech tmavý Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:masívne bukové drevo / látka Rozmery:šírka: 41 cmhĺbka: 48 cmvýška: 83 cm výška sedu: 58 cm Hmotnosť:7,2 kg Dodávané v demonte.,Táto nízka barová stolička z masívneho bukového dreva v kombinácii s látkovým čalúneným sedákom má jednoduchý a zároveň praktický dizajn. Predstavuje skvelý doplnok do vašej domácnosti. Barová stolička disponuje štyrmi priečkami, ktoré jej nielen dodávajú na stabilite, ale zároveň prispievajú k vášmu pohodlie. Farba:dub sonomabielaorech tmavý Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:masívne bukové drevo / látka Rozmery:šírka: 41 cmhĺbka: 48 cmvýška: 83 cm výška sedu: 58 cm Hmotnosť:7,2 kg Dodávané v demonte.

Produkt Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý patrí do skupiny produktov Barové stoličky, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý - parametre produktu

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý - história ceny a dostupnosti

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý - ďalšie zaujímavé produkty

Nízka barová stolička BORYS LOW Orech tmavý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?