NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #69766

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #69766

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #69766

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - popis produktu

Vlhčené obrúsky NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks: Vlhčené obrúsky NIVEA Intimo sú dokonalým nástrojom na každodennú starostlivosť o intímne partie. Obrúsky obsahujú osviežujúce výťažky z aloe vera a magnólie a nenarušujú prirodzené pH ženských intímnych partií. Zloženie obrúskov NIVEA je z 98 % prírodné a obrúsky sú vyrobené zo 100 % prírodného materiálu, vďaka čomu pomáhajú šetriť aj našu planétu. Po použití vám obrúsky poskytnú príjemný pocit upokojenia, čistoty a sviežosti. Pohodlné fóliové balenie s praktickým lepiacim uzáverom zabezpečuje opakované otváranie a zatváranie. Kľúčové vlastnosti čistiacich obrúskov NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ksUpokojujúci a osviežujúci účinok Obrúsky NIVEA obsahujú výťažok z aloe vera a extrakt z magnólie Zachovanie prirodzeného pH intímnych partiíNeobsahuje alkohol, mydlo ani farbivá, z 98 % prírodné zloženie Gynekologicky a dermatologicky testované a schválenéObrúsky NIVEA Intimo Aloe Water sú vyrobené zo 100 % prírodných vlákien .Uzavreté lepiacim uzáverom, vhodné na cesty Zloženie: Aqua, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxyacetophenone, Ethyhexylglycerin, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Gellan Gum, Cocoamidoprpyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Magnolia Acuminata Bark Extract, Parfum.

Produkt NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #69766 patrí do skupiny produktov Intímna hygiena, je v ponuke značky NIVEA.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlhčené obrúsky, vyrába ho značka NIVEA.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - parametre produktu

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - história ceny a dostupnosti

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - ďalšie zaujímavé produkty

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?