Nikl Ready pasta 150 g

Nikl Ready pasta 150 g

Nikl Ready pasta 150 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nikl Ready pasta 150 g - popis produktu

Cesto Nikl Ready pasta 150 g:Obaľovacie cesto Nikl je unikátny prostriedok pre rybárov, ktorý poslúži na účinné ochutenie nástrahy. Je ideálny najmä na obaľovanie tvrdých nástrah ako sú boilies, pelety či partikel. Po príprave nástrahy s cestom sa chuť začne vo vode rozpúšťať a vábiť ryby bližšie. Zväčšuje sa tým možnosť záberu, a ešte sa skráti doba vyčkávania. Príchuť krill a ovocie, ktorá bude pre ryby neodolateľným lákadlom, sa postará o vaše lovecké úspechy. Hlavné vlastnosti cesta na ryby Nikl Ready pasta 150 g Cesto Nikl dobre lepí sa k návnadám Vyvážená receptúra s výraznou vôňou a chuťou Ďalšie vlastnosti: ideálne na kŕmenie na bahnitom dne s veľmi mäkkým podkladom, rozpustnosť, špeciálne upravené na použitie v studenej vode a dlhotrvajúca intenzívna aróma S príchuťou, ktorou je krill a ovocie Praktický uzatvárateľný obal

Produkt Nikl Ready pasta 150 g patrí do skupiny produktov Obaľovacie cestá, vyrába ho značka Nikl, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Nikl Ready pasta 150 g - parametre produktu

KategóriaObaľovacie cestá
ZnačkaNikl
E-shopAlza.sk

Nikl Ready pasta 150 g - história ceny a dostupnosti

Nikl Ready pasta 150 g - ďalšie zaujímavé produkty

Nikl Ready pasta 150 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?