NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 13,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml - popis produktu

Dermogél je vyrobený z najkvalitnejších prírodných surovín (99% podiel), ktoré pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje 98% koncentráciu, čistého Aloe Vera gélu, lisovaného za studena z čerstvých listov organickej kultúry Aloe Vera Barbadensis, s certifikátom IASC, čím sú zachované všetky jeho bioaktívne vlastnosti.

Dermogél je obohatený o vitamín F a panthenol. Má vysokú biokompaktibilitu

  • obnovuje a udržiava ideálnu hydratáciu,
  • regeneruje poškodenú pokožku,
  • ochraňuje ju pred nepriaznivými vonkajšími a vnútornými vplyvmi,
  • upokojuje, pôsobí protizápalovo,
  • posilňuje obranné mechanizmy kože.

Má všestranné využitie v rámci rodiny – na ošetrenie poranení a zápalov kože (drobné ranky, jazvy, popáleniny, uštipnutia hmyzom, nadmerné slnenie, preležaniny, alergie i ekzémy) – na každodennú starostlivosť o pleť a pokožku. Gél je vhodný pre všetky typy pleti aj pre najcitlivejšiu a detskú pokožku. Používaný denne stabilizuje hydratáciu pokožky, prinavracia jej pružnosť a celému telu dodáva pocit sviežosti.

Použitie: Naneste primerané množstvo gélu na čistú a suchú pokožku. Jemnou masážou ho vtierajte do pokožky až do úplného vstrebania. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film.

Aktívne zložky:

  • 100% čistý gél z Aloe vera, certifikovaný IASC, 98% koncentrácia – hydratuje, regeneruje, upokojuje a vyživuje pokožku.
  • Panthenol (provitamín B 5) – je dôležitý pre zdravie pokožky, podporuje zdržiavanie vody horných vrstvách pokožky – hydratáciu, pomáha predchádzať vzniku vrások a ďalších prejavov starnutia. V kozmetike sa využíva jeho protizápalový, hydratačný, regeneračný účinok a schopnosť stimulovať rast epidermálnych buniek.
  • vitamín F – tvoria ho nenasýtené mastné kyseliny – kyselina linolová, je rozpustný v tukoch, hydratuje vrchné vrstvy pokožky, zvláčňuje a zlepšuje elasticitu pokožky.

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml - história ceny a dostupnosti

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml - ďalšie zaujímavé produkty

NH - Aloe Skin Aloe Vera gél s vit. F a pantenolom 1x250ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?