New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt)

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt)

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55,22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) - popis produktu

Vytvorte jedinečné pads & Atmosféry s týmto Dual Blending Engine! Všetci máme pevný disk NAPLNENÝ vzorkami, s ktorými si nie sme istí, čo robiť, však? Je čas použiť tieto vzorky úžasným jedinečným spôsobom! Zoznámte sa s 'Mesosphere - Dual Atmosphere Engine', ktorý bol navrhnutý práve na to!'Mesosphere - Dual Atmosphere Engine' vám umožní vyjadriť svoje najhlbšie pocity bez toho, aby ste povedali slovo. Jednoducho vložte vzorku do 1 z 2 enginov, vylaďte si vzorku a začnite nechať kúzliť. Zmiešaním rôznych zvukov z oboch enginov získate šialenú atmosféru a pohyb na pozadí vašich skladieb. Takto nastavíte náladu a pocit z vašej produkcie. „Mesosphere“ vám umožní vyjadriť sa VEĽKÝM & DYNAMICKÝM spôsobom. Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu je jednoduché načítať vaše vlastné zvukové súbory do Sampler Engines (alebo jedného z 50 zahrnutých zvukových súborov). Potom pomocou rôznych Sampler Properties & FX môžeme tieto zvuky miešať a manipulovať tak, aby boli jedným HLAVNÝM atmosférickým padom. Skombinujte tieto zvuky s 2 vstavanými oscilátormi a možnosti sú takmer nekonečné! Môžete tiež získať inšpiráciu a znalosti o doplnku pomocou 1 z 15 továrenských nastavení. Premeňte svoje najhlbšie emócie na svoje umenie.DOWNLOAD: https://ams3.digitaloceanspaces.com/new-nation-loops-products/drive/Xchange%20Uploads/Products/Mesosphere_Downloads_NewNationAudio.pdf  Systémové požiadavky: Mac OSX 10.14

Produkt New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) patrí do skupiny produktov Pevné disky, patrí pod značku New Nation v ponuke e-shopu Muziker.sk.

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) - parametre produktu

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) - história ceny a dostupnosti

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) - ďalšie zaujímavé produkty

New Nation Mesosphere - Dual Atmosphere Engine (Digitálny produkt) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?