NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml - popis produktu

Kozmetická sada NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml:Na vyčistenie a dokonalú hydratáciu pleti vyskúšajte kozmetickú súpravu NEUTROGENA Hydro Boost súprava. Obsahuje čistiaci gél, telové mlieko a hydratačný pleťový krém. Odstráni z pleti nečistoty, odumreté bunky aj makeup a zanechá pokožku čistú a dobre hydratovanú. Je vhodná na všetky typy pleti vrátane suchej pokožky, ktorú veľmi dobre a hĺbkovo hydratuje. Navyše spomaľuje starnutie pleti.Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy NEUTROGENA Hydro Boost súpravaKozmetická súprava NEUTROGENA Hydro Boost súprava je vhodná na čistenie a hydratáciu pletiDobre hydratuje všetky druhy pokožky vrátane suchejOdstráni z pleti nečistoty, odumreté bunky aj makeupNEUTROGENA Clear & Defend+ spomaľuje starnutie pletiČistiaci gél NEUTROGENA Hydro Boost súpravaZháňate kvalitný čistiaci gél, ktorý zbaví vašu pleť nečistôt a zároveň jej zaistí dokonalú hydratáciu? Zvoľte novinku NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel. Prípravok sa postará o všetky nečistoty na pleti a jemne odstráni make-up. Zároveň zostáva pokožka dlhodobo hydratovaná vďaka obsahu komplexu s kyselinou hyalurónovou, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vo vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu celého dňa podľa potreby. Pleťový gél navyše zabraňuje vysušovaniu pokožky, pri pravidelnom používaní budete mať pružnú, sviežu a hebkú pokožku.Telové mlieko NEUTROGENA Hydro Boost súpravaTúžite po krásnej a hebkej pokožke? Potom sa poponáhľajte s aplikáciou telového krému NEUTROGENA Hydro Boost Gel Cream, ktorý hĺbkovo hydratuje suchú pokožku a navracia jej vitalitu a žiarivý vzhľad. Krém NEUTROGENA Hydro Boost Gel Cream navyše osviežuje a zanecháva pokožku chladivú a sviežu. Krém NEUTROGENA Boost obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá uzamyká vlhkosť vo vnútri pokožky a zanecháva ju vláčnu a hebkú.Hydratačný pleťový krém NEUTROGENA Hydro Boost súpravaZháňate kvalitný pleťový krém, ktorý zaistí vašej pleti dokonalú hydratáciu? Zvoľte denný krém NEUTROGENA Hydro Boost City Shield Hydrating Lotion. Krém zaistí pleti perfektnú hydratáciu počas celého dňa. Tieto účinky sú zaistené vďaka obsahu komplexu s kyselinou hyalurónovou, ktorá na seba viaže vodu a uzamyká ju vo vnútri pleti. Voda je uvoľňovaná postupne v priebehu celého dňa podľa potreby. Prípravok obsahuje SPF 25, ktorý vás ochráni pred škodlivými slnečnými lúčmi a okolitými vplyvmi. Pravidelným používaním krému spomalíte starnutie pleti a budete mať pružnú ahebkú pokožku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové krémy, je v ponuke značky NEUTROGENA v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kozmetické sady, je v ponuke značky NEUTROGENA v ponuke e-shopu Alza.sk.

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml - parametre produktu

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml - história ceny a dostupnosti

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml - ďalšie zaujímavé produkty

NEUTROGENA Hydro Boost Súprava 650 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?