NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 12,22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml - popis produktu

Výživový doplnok s obsahom beta-glukánu (výťažku z hlivy ustricovej) (105 mg) a výťažku z vrbovky úzkolistej (300 mg) (na 20ml dennú dávku). Obsahuje do 25 % obj. alkoholu. Odporúčame užívať počas intenzívnej telesnej a psychickej námahy a po nej a počas imunitného oslabenia organizmu.

Použitie:

Pred každým použitím je potrebné fľaštičku dôkladne pretrepať. Odporúčané dávkovanie: 10 ml – 1x denne (pri prevencii) 20 ml – 1x denne (pri imunitnom oslabení organizmu) Tinktúra sa užíva po jedle priamo z odmerky alebo zamiešaním do iného nápoja.

Upozornenie:

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Prípadná usadenina neznižuje kvalitu výrobku, pred každým použitím je potrebné fľaštičku dôkladne pretrepať. Pre obsah alkoholu nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

 

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml - história ceny a dostupnosti

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

NeoGlucan tinktúra AKUT beta-glukán a vrbovka 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?