Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml - popis produktu

Nef de Santé Komár Sprej proti komárom a kliešťom odpudzuje komáre, kliešte a rozličný lietajúci hmyz a chráni tým pokožku pred ich uhryznutím (uštipnutím). Prípravok pôsobí dlhodobo a poskytuje tak pohodlie aj behom dlhšieho pobytu v prírode. Vďaka špeciálnemu zloženiu na báze rastlinných olejov, je vhodný aj pre deti (od 3 rokov) a pre osoby s precitlivenosťou na chemické repelenty a alkohol. Obsiahnuté UV filtre chránia pokožku pred priamym pôsobením slnečného žiarenia, D-panthenol naviac zvlhčuje a chráni pokožku.

Zloženie: Ingrediencie (INCI): Aqua, Lavandula Oil, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Arnica Montana Flower Extract, Tea Tree Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Polysorbate 20, Elthylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethyhexyl Salicylate, Phenoxyethanol.

Spôsob použitia: Prípravok sa nastrieka priamo na exponované časti tela. Pre použitie na tvár sa najskôr aplikuje na ruky a následne sa jemne vmasíruje do pokožky tváre.

Upozornenie: Nepoužívať pre deti do 3 rokov. Vyhýbajte sa kontaktu prípravku s očami a ústami. V prípade, že sa tak stane, opláchnite vodou. Nepoužívajte na podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml - parametre produktu

KategóriaSpreje, Kliešte

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml - história ceny a dostupnosti

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml - ďalšie zaujímavé produkty

Nefdesanté Komár sprej proti komárom a kliešťom 100ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?