NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml - popis produktu

Éterický olej je určený na odparovanie masáž a pri použití sauny.

Vôňa: svieža, veselá, sladká – citrusová

Použitie éterického oleja Naturland:

Odparovanie: 5 – 8 kvapiek éterického oleja pridáme do aromatickej lampy, alebo odparovača. Suchá inhalácia: 1 kvapku éterického oleja kvapneme na papierovú vreckovku a následne vôňu jemne vdýchneme. Doporučenú vzdialenosť medzi nosom a éterickou časťou dodržujte 2-3 cm! Kúpeľ: Do vody pripravenej na kúpeľ pridáme 4 kvapky éterického oleja rozmiešaného v lyžici mlieka, alebo medu. Doporučená dĺžka kúpeľa: 10-15 minút. Kúpeľ má osviežujúce účinky. Masáž: K približne 2 polievkovým lyžiciam avokádového, jojobového alebo mandľového oleja primiešame 8 kvapiek éterického oleja. Následne vmasírujeme do pokožky. Pri použití sauny: 1 – 2 kvapky éterického oleja pridajte do vody nabratej do kropiacej naberačky a nalejte na horúce kamene. Na saunovanie používajte len vodou riedený olej, éterický olej priamo na horúce kamene nepridávajte! Na ošetrenie pokožky: K osvieženiu a k zjemneniu pokožky v 1 lyžičke mandľového, avokádového alebo jojobového oleja rozmiešame 2 kvapky éterického oleja a vmasírujeme do pokožky. Vhodný na všetky typy pokožky. Zmierňuje príznaky pomarančovej pokožky, má osviežujúce a spevňujúce účinky.

Upozornenie pri používaní éterického oleja Naturland:

Nakoľko môže vyvolať precitlivenosť na svetlo, neodporúčame aplikovať pred a počas opaľovania, alebo použitia solária. Chráňte pred deťmi! Na vonkajšie použitie! Pred použitím vykonajte kožný test! 1 kvapku neriedeného éterického oleja kvapnite na pokožku vnútornej strany zápästia. V prípade, že spozorujete sčervenanie pokožky, olej nepoužívajte! Nepoužívajte na pokožku v neriedenom stave! Nesmie dôjsť ku kontaktu s okom a sliznicou! Éterický olej je horľavina! Nesmie dôjsť ku styku s otvoreným ohňom!

Skladovanie éterického oleja Naturland: Na chladnom, suchom mieste pri teplote do 25˚C.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Éterické oleje, je v ponuke značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml - parametre produktu

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml - história ceny a dostupnosti

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml - ďalšie zaujímavé produkty

NATURLAND 100% éterický olej sladký pomaranč 10ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?