Najnižšia cena za posledných 45 dní: 0,45 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou (takže rafinovaný cukor v balíčku nenájdete). Sladivosťou je ekvivalentná 100g repného cukru. Fruktóza je jednoduchý cukor, ktorý sa priamo vstrebáva do krvi a nezaťažuje organizmus, ako napríklad repný cukor. Je zdrojom sladkej chuti a spolu s vanilkou tvoria prášok vhodný najmä pri pečení koláčov, dezertov a zákuskov. Môže sa ním ochucovať mlieko a mliečne produkty. Je určený aj pre diabetikov.
Zloženie: Fruktóza 98%, vanilková aróma, burbon vanilka prášok 2%.
Výživové údaje:
Návod na prípravu: Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Obsah: 50 g
Krajina pôvodu: Česká Republika
Najtelo Vanilkový cukor light (fruktóza) Provita 50 g Sladivosť vanilkového cukru je ekvivalentná 100 g repného cukru. Výrobok je určený ako prísada do rôznych druhov cesta.
Vanilkový cukor je vhodný ako prísada do cesta, na ochutenie nápojov a na posypanie múčnikov aj iných sladkých pokrmov.
Produkt NATURAL JIHLAVA Cukor vanilkový s fruktózou natural 50 g má priradený EAN kód 8595617900109.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou (takže rafinovaný cukor v balíčku nenájdete). Sladivosťou je ekvivalentná 100g repného cukru. Fruktóza je jednoduchý cukor, ktorý sa priamo vstrebáva do krvi a nezaťažuje organizmus, ako napríklad repný cukor. Je
Najtelo Kokosový cukor Bio 1000 g Kokosový cukor sa získava z nektáru kokosových kvetov. Oproti iným sladidlám má nižší glykemický index (35), teda je skvelou variantov ochutenia pokrmov a nápojov napr. pri cukrovke
Najtelo Trstinový práškový cukor, 1 x 500 g Práškový cukor, príjemnej nevtieravej chuti a medovej vône. Vďaka zvyškovej melase ľahko zvýrazňuje pôvodnú chuť pokrmov. Je zdravšou a chutnejšou náhradou bieleho repného cukru a je najbežnejším druhom zdravého cukru
Má nižší index cukru ako obyčajný cukor, aj ako v sirupe agávy aj medu
Prírodný cukor, ktorý sa chuťou, sladivosťou aj použitím vyrovná klasickému cukru
Brezový cukor Xylitol je prírodný cukor, ktorý sa chuťou, sladivosťou ako aj použitím vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru. Môžeme ho používať všade tam, kde používame štandardný cukor. Na rozdiel od neho však má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu. Brezový
Kokosový cukor sa získava z nektáru kokosových kvetov. Oproti iným sladidlám má nižší glykemický index (35), teda je skvelou variantov ochutenia pokrmov a nápojov napr. pri cukrovke. | | Kokosový cukor nie je rafinovaný, obsahuje množstvo živín ako horčík, draslík, zinok a
Najtelo Erytvia 500 g Eritvia je štyrikrát sladšia ako obyčajný cukor, takže budete musieť použiť len štvrtinu z nej ako by ste použili pri obyčajnom alebo ako pri xylitole. V tomto sladile nie sú prakticky žiadne absorbované sacharidy. 1 kg Eritvie zodpovedá 4 kg obyčajneho cukru
Najtelo Kokosový cukor z kokosových kvetov 1000 g Glykemický index kokosového cukru z kokosových kvetov je 35, ktorý je nižší od indexu nielen obyčejného cukru, ale aj sirupu agáve aj medu
Jedná sa o cukrový alkohol, ktorý sa prirodzene vyskytuje v mnohých druhoch ovocia a vo vyšších koncentráciach v potravinách ako napr. sójová omáčka, v syroch, vo víne či v pive. V potravinách má funkciu zvýrazňovača arómy, zvlhčovadlá, náhradného sladidla, stabilizátoru,