Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm - popis produktu

Moderné nástenné hodiny Little Big Time značky Karlsson s ručičkami čiernej farby. Jednoduchý a pritom nezabudnuteľný dizajn a veľmi tichý chod. Karlsson hodiny ručičky.Aj váš interiér či kancelária môže byť originálna a vkusná. farba: čierne ručičky, ciferník: jade green, nefritová zelenáDesign: Boxtel & Buijs rozmery: obežný priemer 45 cm dľžka ručičiek o 18:00 je 38cmnapájanie: 1x AA batéria  Nástenné hodiny holandskej značky Karlsson sú kvalitné, nápadité a funkčné dizajnové doplnky, ktoré oživia každý interiér.Značka Karlsson pôsobí na trhu od roku 1999. So zastúpením vo viac ako 80 krajinách sveta patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie značku dizajnových hodín vo svojej triede na svete.Karlsson prichádza niekoľkokrát do roka s novými modelmi, ktoré pravidelne udivujú svoju originalitou a nevšednosťou.Pokiaľ od hodín očakávate dizajn a vkus, zvoľte značku Karlsson.

Produkt Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm patrí do skupiny produktov Nástenné hodiny, patrí pod značku Karlsson, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm - parametre produktu

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm - história ceny a dostupnosti

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm - ďalšie zaujímavé produkty

Nástenné hodiny Karlsson KA5838GR Little Big Time Mini Sharp 45cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?