Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm - popis produktu

Moderné nástenné hodiny sa vyznačujú jedinečným dizajnom a najkvalitnejšími materiálmi. Hodiny Arabico vyrobené zo sivého MDF (t.j. materiálu na báze dreva) a prírodnej dubovej dyhy dokonale zapadajú do moderných trendov vo výzdobe interiéru. Mechanizmus je presný, zaručuje neprerušovanú prevádzku a chýbajúci tikajúci efekt zaisťuje tichý a diskrétny chod.FORESCOLOR - novinka na trhuHodiny sú vyrobené z ekologického a veľmi tvrdého HDF taniera. Doska je vyrobená z drevených častíc, ktoré sa vtierajú do vlákien určených na dochutenie živicami a organickými farbivami. Po vysušení sa doska extruduje pri vysokej teplote a vysokom tlaku. Týmto spôsobom sa vytvorí doska s vysokou hustotou, až o 50% väčšia ako masívne drevo. Vďaka tejto technológii sa získa veľmi odolný materiál s veľmi jedinečným vzhľadom. Materiál spĺňa najvyššie ekologické štandardy a je veľmi obľúbený v západnej Európe.Parametre:Materiál: farbený HDF a prírodný dubRozmery ciferníka: 30 cmFarba: sivá, prírodná - dubMechanizmus: plynulý - VEĽMI TICHÝ - žiadny tikajúci efektSúčasťou balenia je aj batéria AADodávané v darčekovej krabiciz220-1ad-2-x 30cm

Produkt Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástenné hodiny, patrí pod značku FlexiStyl, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm - parametre produktu

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm - história ceny a dostupnosti

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Nástenné drevené hodiny Loft Arabico Flex z220-1ad-2-x, 30 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?