Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - popis produktu

Polička GANA je vyrobená z kvalitnej MDF, ktorá je nenáročná na údržbu, v troch farebných variantoch: biela lesk, čierna lesk. Vďaka skrytému nástennému kovania sa stáva súčasťou steny. Kovanie je súčasťou balenia. Farba:biely leskčierny lesk Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:MDF Rozmery:šírka: 120 cmhĺbka: 25 cmvýška: 5 cm Nosnosť:5 - 8 kg (podľa druhu muriva) Hmotnosť:4,5 kg,Polička GANA je vyrobená z kvalitnej MDF, ktorá je nenáročná na údržbu, v troch farebných variantoch: biela lesk, čierna lesk. Vďaka skrytému nástennému kovania sa stáva súčasťou steny. Kovanie je súčasťou balenia. Farba:biely leskčierny lesk Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:MDF Rozmery:šírka: 120 cmhĺbka: 25 cmvýška: 5 cm Nosnosť:5 - 8 kg (podľa druhu muriva) Hmotnosť:4,5 kg

Produkt Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nástenné police, patrí pod značku Kondela, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - parametre produktu

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - história ceny a dostupnosti

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - ďalšie zaujímavé produkty

Nástenná polička GANA 120x25 Čierna lesk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?