NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky - popis produktu

Krém na ruky nesie kvetinovú vôňu kosatca, mandarínky a exotických orchideí, zanecháva pokožku jemnú a hladkú a zároveň ju príjemne prevonia. Bambucké maslo a kokosový a mandľový olej poskytujú potrebnú výživu a hydratáciu. Vďaka svojej ľahkej textúre sa rýchlo vstrebáva.  NASHE Chorvátska ručne vyrábaná prírodná kozmetika, ktorá pochádza z historického mesta Pula v Istrii. Produkty tejto malej rodinnej manufaktúry patria medzi tie najvoňavejšie s čím sme sa v organickej kozmetike stretli, napriek tomu sú základom len najkvalitnejšie prírodné ingrediencie bez použitia parabénov, silikónov a umelých vôní. Testované výhradne na ľuďoch a to najčastejšie na zakladatelkách Meri a Monike, ktoré za vznikom značky stoja a ktoré vymýšľajú zloženie aj dizajn všetkých produktov. Ich snom bolo vyrábať kozmetiku prírodnú (natural) a založenú na masle (Shea), vznikla tak značka NASHE, ktorej bestsellerom naozaj sú telové masla, my k tomu odporúčame parfumové oleje vhodné do každej kabelky a jedno z najlepších pleťových sér.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové krémy, patrí značke Nashe, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Produkt NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telová kozmetika, patrí pod značku Nashe, v ponuke predajcu Navlas.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Prírodná kozmetika od značky Nashe v ponuke e-shopu Navlas.sk.

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky - parametre produktu

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky - história ceny a dostupnosti

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky - ďalšie zaujímavé produkty

NASHE Hand Cream Wild Orchid 70g - Krém na ruky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?