NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur - popis produktu

Produkt bohatý na prírodné zložky, ako sú bambucké maslo, kokosový a mandľový olej, ktoré pokožku intenzívne vyživujú, hydratujú a chránia. Pri styku s pokožkou sa maslo rozpúšťa a zanecháva ju tak zamatovo hebkú. Sladká, ovocno-kvetinová vôňa zostane na pokožke vďaka kombinácii ríbezlí, jazmínu a karamelu.   Aktívne zložky: bambucké maslo kokosový olej mandľový olej   Použitie: Naneste maslo na požadovanú oblasť a vmasírujte do pokožky. NASHE Chorvátska ručne vyrábaná prírodná kozmetika, ktorá pochádza z historického mesta Pula v Istrii. Produkty tejto malej rodinnej manufaktúry patria medzi tie najvoňavejšie s čím sme sa v organickej kozmetike stretli, napriek tomu sú základom len najkvalitnejšie prírodné ingrediencie bez použitia parabénov, silikónov a umelých vôní. Testované výhradne na ľuďoch a to najčastejšie na zakladatelkách Meri a Monike, ktoré za vznikom značky stoja a ktoré vymýšľajú zloženie aj dizajn všetkých produktov. Ich snom bolo vyrábať kozmetiku prírodnú (natural) a založenú na masle (Shea), vznikla tak značka NASHE, ktorej bestsellerom naozaj sú telové masla, my k tomu odporúčame parfumové oleje vhodné do každej kabelky a jedno z najlepších pleťových sér.

Produkt NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke Nashe, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Telové oleje, vyrába ho značka Nashe, v ponuke predajcu Navlas.sk.

Produkt NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur patrí do skupiny produktov Kokosový olej, patrí značke Nashe, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur - parametre produktu

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur - história ceny a dostupnosti

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur - ďalšie zaujímavé produkty

NASHE Body Butter Fleur 70g - Telové maslo Fleur - ako nakúpiť najvýhodnejšie?