Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT #6146369

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT #6146369

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT #6146369

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT - popis produktu

Samolepky na stenu sú originálnym riešením pre doladenie vášho interiéru do posledného detailu. Viete ich použiť v každej izbe vašej domácnosti či už je to spálňa, obývačka, detská izba, ale aj kuchyňa a chodba. V ponuke je dostupných veľa možností a dizajnov nálepiek v rôznych farbách, motívoch a rozmeroch. Vytvorte si jedinečný a originálny domov pomocou nálepiek, ktoré sa jednoducho aplikujú. Vneste do svojej obývačky či spálne trochu ľahkosti a sviežosti pomocou nálepiek na stenu s originálnymi motívmi. Vďaka širokému výberu motívov nebude mať problém si vybrať tú správnu nálepku, pomocou ktorej si vytvoríte priestor kde budete oddychovať s radosťou. Tieto nálepky sa hodia do klasických i moderných interiérov. Špecifikácie: Potlačené atramentmi bezpečnými pre deti Vytlačené na kvalitnej matnej fólii Obrysový rez Samolepiace - majú lepiacu vrstvu Veľmi živé a žiarivé farby Odolné voči poveternostným vplyvom Pri lepení nezabudnite, že povrch by mal byť hladký a čistý

Produkt Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT #6146369 patrí do skupiny produktov Samolepky na stenu, vyrába ho značka DomTextilu, domtextilu.sk, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT - parametre produktu

Rozmer nálepky50 x 100 cm
KategóriaSamolepky na stenu
ZnačkaDomTextilu, domtextilu.sk
E-shopDomtextilu.sk

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT - história ceny a dostupnosti

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT - ďalšie zaujímavé produkty

Nálepka na stenu s textom PERFECT MOMENT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?