Nafukovacie lehátko Jednorožec

Nafukovacie lehátko Jednorožec

Nafukovacie lehátko Jednorožec

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nafukovacie lehátko Jednorožec - popis produktu

Nafukovacie lehátko Jednorožec Chcete vyraziť na dovolenku či k vode štýlovo? Kúpte si nafukovacie lehátko v tvare obrieho jednorožca! Choďte s dobou a kúpte si aj vy toto nafukovacie lehátko domov! Uvidíte, ako vo vode zažiarite! Budete za hviezdu, a hlavne si užijete príjemnú pohodu pritom, keď budete pekne rozvaleniu na lehátku! Skrátka opaľovanie a leňošenie ako má byť! Vy alebo vaše deti sa môžete na obrieho jednorožca natiahnuť na chrbát, alebo sa môžete chytiť za madlá na krku jednorožca a vyraziť vpred! Záleží len na vás, ako si chcete svoj čas strávený vo vode užiť! Obsah balenia: 1x Nafukovacie lehátko Jednorožec Technická špecifikácia: Rozmery: 238x108x144 cm Materiál: PVC Farba: biela Nevhodné pre deti do 3 rokov Používať v plytkej vode a pod dohľadom dospelej osoby Nafúknutie ústami alebo pomocou ručnej pumpičky - môžete objednať tu Samolepiace záplata v prípade mierneho poškodenia (malé prepichnutie či odreniny)

Produkt Nafukovacie lehátko Jednorožec patrí do skupiny produktov Nafukovacie lehátka v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Nafukovacie lehátko Jednorožec - parametre produktu

Nafukovacie lehátko Jednorožec - história ceny a dostupnosti

Nafukovacie lehátko Jednorožec - ďalšie zaujímavé produkty

Nafukovacie lehátko Jednorožec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?