Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá - popis produktu

Štýlová aveľmi pohodlná zostava nábytku skolieskami na jednoduché presúvanie. COMFY je moderný sortiment výrobkov vhodných do salónikov akancelárskych oddychových priestorov. Kreslo má kolieska, aby sa ľahko presúvalo amierne vyvýšené sedadlo. Taburet je možné použiť aj ako doplnkové sedenie. Zostava nábytku COMFY je flexibilná, hodí sa do rôznych prostredí. Vďaka kompaktným rozmerom môžete ľahko vytvoriť menší priestor na sedenie alebo ho môžete kombinovať siným nábytkom znašej ponuky. Vďaka taburetu, ktorý je súčasťou zostavy, je sedenie na kresle ešte pohodlnejšie. Taburet môžete použiť aj samostatne na sedenie. Kreslo má kolieska, vďaka ktorým ho môžete ľahko presúvať bez potreby prenášania arizika poranenia chrbtice. Má vstavané opierky rúk, ktoré vám dávajú pocit pohodlia aposkytujú oporu vašim ramenám. To je veľmi dôležité pri dlhšom sedení. Kreslo aj taburet sú čalúnené elegantnou mäkkou zamatovou látkou, čo predstavuje ďalší atraktívny dizajnérsky prvok. Vyvýšenie kresla vďaka kolieskam zjednodušuje umývanie podlahy pri upratovaní.

Produkt Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá patrí do skupiny produktov Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá - parametre produktu

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá - história ceny a dostupnosti

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Nábytková zostava COMFY, kreslo + taburet, s kolieskami, zamat, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?