MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g - popis produktu

Bezgluténové granulované müsli s hrozienkami

Bezlepková potravina určená aj pre zvláštnu výživu, najmä pre osoby s neznášanlivosťou lepku. Bezgluténové granulované müsli i s hrozienkami je vyrobené z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín jemne ochutených okrem hrozienok cukrom, medom a kokosom.

Zloženie:

ryžová múka, hrozienka, rastlinný olej – palmový, extrudovaná kukurica, prírodný cukor, lúpaná slnečnica, cukor, amarantové perličky, strúhaný kokos, ryžová múka tmavá, med, jedlá soľ.

Glutén < 20 mg/kg

  • 100 g výrobku priemerne obsahuje: Tuky: 21,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g; Sacharidy: 64,5 g z toho cukry 28,8 g; Vláknina: 3,6 g; Bielkoviny: 6,1 g; Soľ: 0,42 g;
  • Energetická hodnota: 2028 kJ, 484 kcal

Obsah: 200 g

Použitie:

Müsli sa hodí na prípravu výdatných cereálnych raňajok k priamej konzumácii v suchom stave alebo po zaliatí teplým alebo studeným mliekom, ovocnou šťavou, kompótom a pod. Výborne chutí s ovocím, no nôže sa použiť aj ako posýpka na ovocné knedle.

Produkt MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g patrí do skupiny produktov Bezlepkové potraviny, je v ponuke značky eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g - parametre produktu

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g - história ceny a dostupnosti

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g - ďalšie zaujímavé produkty

MUSLI BEZLEPKOVE GRANULOVANÉ 200 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?