Muscle Mass - 1000 g

Muscle Mass - 1000 g

Muscle Mass - 1000 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Muscle Mass - 1000 g - popis produktu

Prečo odporúčame prípravok Muscle Mass od BioTechUSA?

  • vyrába sa zo sacharidov z 5 rôznych zdrojov; s rôznym glykemickým indexom
  • obsahuje 5 druhov bielkovín
  • obsahuje mikronizovaný kreatín monohydrát
  • s glutamínovými peptidmi
  • neobsahuje laktózu 

Kvalitné naberanie svalovej hmoty!

Muscle Mass je vynikajúci na doplnenie ľahko prijateľných dodatočných kalórií; pretože obsahuje bielkoviny s vysokou biologickou hodnotou z 5 zdrojov; 5 druhov sacharidov a aj kreatín. 

5 druhov bielkovín: koncentrát mliečnej srvátky; hydrolyzované bielkoviny; kazeín; izolát z mliečnej srvátky; vaječný bielok

Sú to bielkoviny s rozdielnou dobou vstrebávania; preto je ideálne; ak ich v období naberania svalovej hmoty užívate tesne po tréningu a počas dňa.

Pre tých; ktorí ťažšie naberajú svalovú hmotu; je dôležité; aby sa dennú spotrebu bielkovín nesnažili pokryť z jedného zdroja; ale aby si vybrali prípravok; ktorý obsahuje zloženú receptúru s bielkovinami s rozdielnou dobou vstrebávania.

5 druhov sacharidov

Počas naberania svalovej hmoty je nevyhnutný zvýšený príjem energie; čo v prvom rade môžeme dosiahnuť konzumáciou zvýšeného množstva sacharidov a bielkovín.

Prípravok Muscle Mass dokáže vďaka svojmu vysokému obsahu sacharidov zabezpečiť zvýšený príjem kalórií. Obsahuje sacharidy pochádzajúce z 5 rôznych zdrojov: zložky s vysokým glykemickým indexom podporujú rýchlejšie vstrebávanie bielkovín a okamžité doplnenie zásob glykogénu; kým zložky s nízkym glykemickým indexom vďaka svojmu pomalšiemu vstrebávaniu dodávajú telu energiu na dlhší čas.

Glutamínové peptidy

Využitie glutamínových peptidov vo viazanej forme je v porovnaní s využitím L-glutamínu vo forme voľnej aminokyseliny ideálnejšie pre naše telo.

Mikronizovaný kreatín monohydrát

Kreatín je molekula zložená z 3 aminokyselín (glycínu; metionínu; arginínu); ktorá je dôležitou súčasťou procesov produkujúcich ATP. 

Komu odporúčame prípravok Muscle Mass od BioTechUSA?
  • tým; ktorí ťažšie naberajú svalovú hmotu
  • tým; ktorých telesný typ je extrémne ektomorfný
  • každému; kto má problém s pokrytím príjmu dodatočných kalórií
Čo obsahuje jedna dávka prípravku BioTechUSA Muscle Mass?

1 dávka (55 g):

  • 216 kcal
  • bielkoviny: 9;4 g
  • sacharidy: 39 g
  • tuky: 2 g
  • mikronizovaný kreatín monohydrát: 1650 mg
    • z toho kreatín: 1430 mg
Ako užívať BioTechUSA Muscle Mass?

Odporúčané dávkovanie: Zmiešajte v shakeri 1 dávku prípravku (55 g = 1;5 zarovnanej odmerky = 4 kopcovité polievkové lyžice) so 400 ml vody. V deň tréningu užite 1 dávku bezprostredne po tréningu a 1 dávku medzi dvoma jedlami. V deň oddychu užite 1 dávku medzi jedlami.

Príchuť:čokoláda; vanilka; jahoda

Balenie: 1000 g (18 dávok); 2270 g (41 dávok); 4000 g (72 dávok)

UPOZORNENIE: Konzumácia tohto produktu nenahrádza pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Zloženie

Príchuť čokoláda: sacharóza 48%; dextróza 14%; nízkotučný kakaový prášok; glutamínový peptid (obsahuje pšenicu); srvátkový proteínový koncentrát;zahusťovadlo (celulózová guma); emulgátor: lecitíny (sója); mikronizovaný kreatín monohydrát 3%; arómy; hydrolyzovaná bielkovina; fruktóza 1%; maltodextrín 1%; kukuričný škrob 1%; soľ; kazeinát vápenatý (obsahuje mlieko); srvátkový proteínový izolát; sušené vaječné bielka.

Príchuť vanilka: sacharóza 55%; dextróza 15%; glutamínový peptid (obsahuje pšenicu); srvátkový proteínový koncentrát; zahusťovadlo (celulózová guma); emulgátor: lecitíny (sója); mikronizovaný kreatín monohydrát 3%; arómy; hydrolyzovaná bielkovina; fruktóza 1%; maltodextrín 1%; kukuričný škrob 1%; kazeinát vápenatý (obsahuje mlieko); srvátkový proteínový izolát; sušené vaječné bielka; soľ; farbivo (tartrazín)¹.

Príchuť jahoda: sacharóza 57%; dextróza 12%; glutamínový peptid (obsahuje pšenicu); srvátkový proteínový koncentrát; zahusťovadlo (celulózová guma); emulgátor: lecitíny (sója); mikronizovaný kreatín monohydrát 3%; arómy; hydrolyzovaná bielkovina; fruktóza 1%; maltodextrín 1%; kukuričný škrob 1%; kyselina (kyselina citrónová); soľ; kazeinát vápenatý (obsahuje mlieko); srvátkový proteínový izolát; sušené vaječné bielka; farbivo (Allura červená AC)¹.

¹Tartrazín; Allura červená AC: môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.

Vyrobené v závode kde sa spracovávajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; kôrovce; oxid siričitý a orechy.

 

Priemerné výživové hodnoty

1 dávka: 55 g / Počet dávok v balení: 18 / Denná dávka: 110 g

 

100 g

RP* (100 g)

55 g

110 g

Energia

1662 kJ/ 393 kcal

20 %

914 kJ/ 216 kcal

1828 kJ/432 kcal

Tuky

- z toho nasýtené mastné kyseliny

3;7 g

1;0 g

5%

5%

2;0 g

0;55 g

4;1 g

1;1 g

Sacharidy

- z toho cukry

71 g

67 g

27%

74%

39 g

37 g

78 g

74 g

Vláknina

3;3 g

**

1;8 g

3;6 g

Bielkoviny

17 g

34%

9;4 g

19 g

Soľ

1;2 g

21%

0;68 g

1;4 g

*Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)**Hodnota RP (referenčný príjem) nie je stanovená.

Bez laktózy:

Muscle Mass - 1000 g - parametre produktu

KategóriaZdroje, Sacharidy

Muscle Mass - 1000 g - história ceny a dostupnosti

Muscle Mass - 1000 g - ďalšie zaujímavé produkty

Muscle Mass - 1000 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?