Multimineral Complex - 100 tabliet

Multimineral Complex - 100 tabliet

Multimineral Complex - 100 tabliet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multimineral Complex - 100 tabliet - popis produktu

Prečo odporúčame prípravok BioTechUSA Multimineral Complex?

Kľúčové prvky Multi Mineral Complex poskytujú výživovú podporu pre normálny vývoj kostí; svalové funkcie; regeneráciu a metabolizmus. 

Vápnik prispieva k normálnemu fungovaniu svalov a je potrebný na udržanie zdravých kostí. Horčík prispieva k správnemu fungovaniu svalov a prispieva k normálnej syntéze bielkovín. Zinok prispieva k správnej syntéze bielkovín a prispieva k udržaniu zdravých kostí a zdravých vlasov.

Balenie: 100 tabliet (33 dávok)

Odporúčané dávkovanie: Ako doplnok výživy užívajte 3 tablety denne.

Zloženie

objemové činidlo (celulózový gél); uhličitan vápenatý; vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej; oxid horečnatý; povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom; polyvinylalkohol); protihrudkujúce látky (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín)]; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); fumaran železnatý; oxid zinočnatý; síran mangánatý; oxid meďnatý; molybdénan sodný; seleničitan sodný; jodid draselný; chlorid chromitý.

Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju;arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

 Účinné látky v dennej dávke
Denná dávka: 3 tablety / Počet dávok v balení 100 tabliet: 33
 3 tablety*RVH% 3 tablety
Vápnik1000 mg125%
Fosfor150 mg21%
Horčík350 mg93%
Železo17 mg121%
Zinok15 mg150%
Mangán4;5 mg225%
Meď2 mg200%
Selén26 µg47%
Chróm25;2 µg63%
Molybdén25;2 µg50%
Jód150 µg100%
*RVH: Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem dospelého (8400 kJ/2000 kcal).**: RVH nie je stanovené.

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti; tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. U pacientov s poruchou srdcového rytmu a chorých na štítnu žľazu je užívanie potrebné konzultovať s lekárom. Kontraindikácie - všetky druhy hyperkalciémie; hypermagneziémie; hyperkaliémie; renálna insufuciencia; nefrolitiáza. Kontraindikované je súčasné užívanie s liekmi spôsobujúcimi retenciu draslíka.Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5-25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%; mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.

Multimineral Complex - 100 tabliet - parametre produktu

KategóriaKľúče

Multimineral Complex - 100 tabliet - história ceny a dostupnosti

Multimineral Complex - 100 tabliet - ďalšie zaujímavé produkty

Multimineral Complex - 100 tabliet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?