Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 - popis produktu

Predstavujeme vám nový viacúčelový otvárač na nádoby 5 v 1 InnovaGoods. Otvárač s niekoľkými funkciami, ktorý pomáha udržiavať poriadok a šetrí miesto v kuchyni! Veľmi pohodlné a praktické na rýchle a ľahké otváranie nádob, fliaš a plechoviek, pri minimálnej námahe.Parametre:Vyrobené z PP a TPRFlexibilné a prispôsobivéĽahko sa používa, skladuje a čistíRozmery cca: 24,5 x 9 x 2 cmOriginálny multifunkčný dizajn (5 v 1):Otvára poháre priemeru 5 - 10 cmOtvára fľaše (skrutkovacie uzávery fliaš na pivo a víno)Balenie v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina, ruština , Lotyština)V0101166

Produkt Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 patrí do skupiny produktov Kuchynské nádoby, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 - parametre produktu

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 - história ceny a dostupnosti

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 - ďalšie zaujímavé produkty

Multifunkčný kuchynský otvárač InnovaGoods 1166 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?