Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green)

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green)

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) - popis produktu

Lano / povraz Flame cord predstavuje veľmi inovatívnu záležitosť. Jeho obal je tvorený trvanlivým a odolným nylonom a jadro poslúži ako zapaľovač (v štýle zápalnej šnúry) pre založenie ohňa. Nylonový obal jadro spoľahlivo chráni pred vlhkosťou.

Užitočný pomocník

Poslúži pri outdoorových aktivitách - športu, turistike, pri riešení každodenných potrieb, pri kempovaní aj pri survivalu. Využitie nachádza ako tiahlo zipsu na oblečenie alebo na batožine, ako náramok, pre núdzové upevnenie výbavy k batohu či taške, ako náhradné šnúrky do topánok, krúžok na kľúče alebo ako núdzový opasok či istiaca šnúra k nožu. Hlavné uplatnenie však nachádza pri založeniu ohňa. Jednoducho odrežte kus lana a zbavte jadro obalu. Z jednotlivých vlákien jadra urobte kompaktné klbko a pomocou zápaliek, kresadla alebo zapaľovača rozrobte oheň.

Psie počasie - to predsa nevadí

Ľudia sa spravidla preceňujú, pokiaľ ide o založenie životodarného ohňa, zvlášť v nepriaznivých podmienkach. S týmto produktom si však naozaj nemusíte lámať hlavu s tým, že prší alebo sneží či fúka vietor. Jednoducho postupujte, ako sme už popísali, a ohromte priateľov založením ohňa pomocou kusu špagátu a jednej iskry alebo jednej zápalky, rozmarom počasia napriek.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • jadro obalené nylonom
  • ľahký
  • veľmi pevný
  • vodeodolný
  • odolný UV žiareniu
  • jadro (vnútorná šnúra) možno ľahko zapáliť a rozložiť pomocou neho oheň (zapaľovač)

Produkt Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) patrí do skupiny produktov Paracord náramky, patrí pod značku Top-ArmyShop.cz®, v ponuke predajcu Top-ArmyShop.sk.

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) - parametre produktu

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) - história ceny a dostupnosti

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) - ďalšie zaujímavé produkty

Multifunkčné lano Flame Cord 4 mm – Army Green (Farba: Army Green) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?