Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm - popis produktu

Tejp Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm:Pevná a dlho držiaca fixačná páska Mueller EuroTape Platinum so šírkou 3,8 cm a dĺžkou 11,4 m sa hodí do každej lekárničky. Tejpovací účinok tejto poréznej pásky zaručuje, že má veľmi dobrú priľnavosť, odolnosť a tuhosť. Je vyrobená z kvalitných kaučukových materiálov a je užitočná pri rehabilitačných aj športových potrebách. Vrúbkovaný okraj napomáha veľmi jednoduchému odtrhnutiu pásky, presne toľko, koľko potrebujete. Páska je vďaka svojmu zloženiu veľmi šetrná k pokožke.Kľúčové vlastnosti tejpovacej pásky Mueller EuroTape Platinum, šírka 3,8 cmŠírka 3,8 cm a dĺžka 11,4 mTejpovacia páska s vysokými fixačnými účinkamiKaučukové prísadyVysoká priľnavosť, odolnosť, tuhosťVrúbkovaný okraj pre ľahkú manipuláciuPriedušná, šetrná k pokožkeVariabilné využitie

Produkt Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm patrí do skupiny produktov Tejpovacie pásky, patrí pod značku Mueller, Mueller Sports Medicine, v ponuke predajcu Alza.sk.

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm - parametre produktu

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm - história ceny a dostupnosti

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Mueller EuroTape Platinum 3,8 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?