Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 3,64 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml - popis produktu

Výživový doplnok so sladidlami, s rumančekom, tymiánom a medovkou.

Skorocel a tymián napomáhajú udržať zdravie dýchacieho systému. Rumanček a medovka prispievajú k dobrému spánku. Vitamín C prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Roztok neobsahuje pridaný cukor.

Zloženie

Stabilizátory: sorbitol, maltitolový sirup; voda; skorocelový extrakt 1:1 (4,5 %) (Plantago lanceolata L. folia), tymiánový extrakt 1:5 (0,3%) (Thymus vulgaris L.flores et folia), rumančekový extrakt 1:7 (0,3%) (Chamomilla recutita flores L.)

zahusťovadlo: xantánová guma, kyselina L-askorbová (vitamín C );

konzervačná látka: sorban draselný; fenyklová aróma; medovkový extrakt 4,3-5,2:1 (0,05%) (Melissa oficinalis herba L.); maltodextrín. Obsahuje oxid síričitý.

Ako sa užíva skorocelový sirup Na dobrú noc Mucoplant

Prípravok sa užíva pred spaním. Deti od 4 do 6 rokov 5 ml, od 6 rokov 10 ml, dospelí 15 ml. Dávku možno zopakovať pri nočnom prebudení, najviac však 3x za noc. Roztok má príjemnú chuť a môže sa užiť neriedený.

Upozornenie

Nevhodné pre deti do 4 rokov. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Nadmerné užívanie môže mať laxatívne účinky. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávať mimo dosahu malých detí, pri teplote do 25 oC, dobre uzatvorené.

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml - história ceny a dostupnosti

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Mucoplant Skorocelový sirup Na dobrú noc 1x100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?