Moringa bylinný čaj z listov 50 g

Moringa bylinný čaj z listov 50 g

Moringa bylinný čaj z listov 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moringa bylinný čaj z listov 50 g - popis produktu

Čerstvý bylinný čaj Moringa, pôvodom z Indie je tak lahodný svojou sladkastou bylinkovou medovo-orieškovou chuťou, ako aj zdraviu veľmi prospešný. Z voľne dostupných zdrojov je možné vyčítať o tomto tzv. zázračnom strome života množstvo pozitívnych účinkov na zdravie, od posilnenia imunity a vitality, obohatenie organizmu množstvom minerálov, vitamínov a antioxidantov ako aj schopnosť napomáhať pri uzdravení z rôznych civilizačných ochorení (kardiovaskulárne, tráviace, problémy so spánkom, úprava hladiny cholesterolu a cukru v krvi a množstvo ďalších). Príprava: 1 čajovú lyžičku na 1 šálku zalejte vodou o teplote 90°C, vylúhujte 6-10 min. Tento bylinný čaj neobsahuje kofeín a je vhodný aj pre deti a dojčiace mamičky na zvýšenie tvorby materského mlieka. Obsah: 50g

Produkt Moringa bylinný čaj z listov 50 g patrí do skupiny produktov Bylinné čaje, patrí značke Tea Market, nájdete ho v e-shope Vitanella.sk.

Moringa bylinný čaj z listov 50 g - parametre produktu

Moringa bylinný čaj z listov 50 g - história ceny a dostupnosti

Moringa bylinný čaj z listov 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Moringa bylinný čaj z listov 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?