Najnižšia cena za posledných 60 dní: 39,54 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Morčacie prsia v slanom náleve - šťavnaté konzervované morčacie prsia s vysokým obsahom bielkovín Morčacie prsia v slanom náleve sú konzervované morčacie prsia v praktickom balení. Neobsahujú žiadne umelé konzervanty ani zvýrazňovače chuti, vďaka čomu sa pýšia vysokou kvalitou. Naopak, ponúkajú poriadnu dávku bielkovín a minimum tuku, čo ocení každý fitness nadšenec. Morčacie prsia nie je nutné po otvorení tepelne spracovať, sú teda vhodné na konzumáciu hneď po otvorení. Zamilujete si ich však aj v šalátoch či cestovinách. Vďaka praktickému baleniu si ich môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Zloženie Marinované morčacie prsia (86 %) (morčacie prsia (77 %), voda, soľ (
Forma | potraviny |
BIO | nie |
Vegetariánsky | nie |
Bez GMO | nie |
Vegánsky | nie |
Zmes | zmes |
Balenie (g) | 12 x 155 g |
Bez laktózy | áno |
Bez aspartamu | áno |
Bezlepkový | áno |
Bez umelých sladidiel | áno |
Morčacie prsia v slanom náleve - Aldelis, 155g | | Obsah: Morčacie prsia v slanom náleve - Aldelis | | 1x155g | | Charakteristika Morčacie prsia v slanom náleve - Aldelis: | | Morčacie prsia v slanom náleve - šťavnaté konzervované morčacie prsia s vysokým obsahom bielkovín | | Morčacie
Morčacie prsia v slanom náleve - šťavnaté konzervované morčacie prsia s vysokým obsahom bielkovín Morčacie prsia v slanom náleve sú konzervované morčacie prsia v praktickom balení. Neobsahujú žiadne umelé konzervanty ani zvýrazňovače chuti, vďaka čomu sa pýšia vysokou
Zmes strukovín v slanom náleve je vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto fazuľu netreba namáčať a variť, a preto sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových
Cícer pochádza zo stredovýchodu, a preto zostal i nateraz jednou z najobľúbenejších potravín v týchto končinách. Ľudia ho poznajú už viac ako 7000 rokov. Je bohatým zdrojom bielkovín, i preto sa ho odporúča konzumovať aspoň jedenkrát týždenne. Má jemnú orieškovú chuť a