Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 72 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha - popis produktu

Ponúkame Vám široký výber ruksakov strednej veľkosti, značky Hexagona. Vašou voľbou je módny, biely dizajn a kvalitný materiál. Hodiť sa bude slečnám aj ženám, do mesta, na prechádzky či na krátke výlety. Ponúkaný ruksak je vyrobený z mäkkej syntetickej kože, ale má pevnejšiu konštrukciu. Jeho popruhy sú nastaviteľné a z časti odnímateľné. Vďaka zaguľatenému ušku ho môžete nosiť aj v ruke. Ruksak má klopu na magnetický cvok, pod ňou jedno z niekoľkých vreciek so zipsom. Hlavné vrecko má duálny zips takmer po celom obvode ruksaku. Po bokoch má membrány, ktoré zabraňujú vypadnutiu predmetov. Priestor delí prepážka s vreckom na zips. Ďalšími vreckami sú jedno voľné na telefón a jedno vrecko so zipsom na cennosti. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 27 x 28,5 x 10,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 8 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľné, čiastočne odnímateľné Kód tovaru: 315306

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske batohy, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske ruksaky od značky Hexagona, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Ruksaky, Dámske batohy, Dámske ruksaky
ZnačkaHexagona
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha - história ceny a dostupnosti

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha - ďalšie zaujímavé produkty

Módny dámsky biely batoh - Hexagona Pasha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?