Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea - popis produktu

Štýlová dámska kabelka na každodenné nosenie. Po otvorení hlavného vrecka ktoré je na zips sa vám ponúka dostatočný priestor pre vaše veci. Kabelka má vo vnútri stredové rozdeľovacie vrecko na zips z podšívky. Vnútri sú aj bočné vrecká z ktorých jedno je na zips. V zadnej časti kabelky je tiež vrecko na zips. Na prednej strane logo značky a strapcový prívesok, ktorý sa dá odrobiť. Kabelka je ušitá z mäkkej príjemnej syntetickej kože. Dá sa nosiť v ruke, ale aj na ramene vďaka prídavnému dlhému popruhu. Kovanie je potom v mosadznej farbe. Praktická a pritom štýlová. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 33 x 24 x 15 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 41 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CSXXU32-2

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Kabelky, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka tehlovočervená - Coveri Azalea - ako nakúpiť najvýhodnejšie?