Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo - popis produktu

Mlynčeky vyrobené z akáciového drevaOkorente svoju kuchyňu týmito ručnými mlynčekmi na korenie! Sada mlynčekov na korenie a soľ je vhodná pre širokú škálu korenín a byliniek. Takto môžete okoreniť a zjemniť pokrmy. Robustný keramický mlynček sa postará o to, aby si mleté ​​korenie zachovalo sviežu vôňu. Mlynčeky sú vždy umiestnené dekoratívne na podložke a váš stôl zostane čistý bez toho, aby odpadli zvyšky korenia.Ručný mlynček na korenie v súprave 2 ksNa soľ, korenie a iné korenie a bylinkyRobustný keramický mlynček pre dlhú životnosťPodložka zachytáva zvyšky korenia a udržiava stôl čistýDizajn z dreva a nehrdzavejúcej ocele ako pútač na jedálenskom stoleStupeň mletia plynule upravujte podľa potrebyDetail mlynčeka na soľ a korenieRozmery každého mlynčeka V x H: cca 21 x 5,5 cmCelková hmotnosť: cca 0,6 kgMateriál: akáciové drevo, nehrdzavejúca oceľ, keramikaFarba: hnedá, striebornározsah doručenia2x mlyn1x táckaMateriálové zloženie70% dreva20% nehrdzavejúca oceľ10% keramikaRD 10045184

Produkt Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo patrí do skupiny produktov Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo - parametre produktu

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo - história ceny a dostupnosti

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo - ďalšie zaujímavé produkty

Mlynček na soľ a korenie RD45184, akáciové drevo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?