Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 47,27 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec - popis produktu

Feederový prút Mistrall Stratus Method Feeder Feederový prút s korkovou rukoväťou, je dokonale vyvážený a je osadený SIC očkami.   Navijak Mistralll Spike  Navijak vyrobený z kvalitného materiálu ma šnekovú prevodovku, veľmi kvalitné guličkové ložiská a spoľahlivú zadnú brzdu. Zadná brzda veľkosť 30 ložiská 3 prevod 5,2:1 hmotnosť 227 g Vlasec precedent For spinning 150m / 0,20 mm Tento vlasec je možné použiť na všetky druhy rýb. Predstavujeme vlasce novej generácie vyrobené renomovaným výrobcom podľa japonskej technológie z kopolyméru najvyššej možnej technickej úrovne. Navíjanie vlascov prebieha paralelným vinutím, vlasec nie je 'polámaný' ako u bežného navíjania. Je hladký, kruhový, s minimálnou tvarovou pamäťou a nemá adjustáciu zákrut, takže pri navinutí na navijak nerobí slučky ako vlasec navinutý bežnou technológiou

Produkt Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec patrí do skupiny produktov Prúty s navijakmi, vyrába ho značka Mistrall, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec - parametre produktu

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec - história ceny a dostupnosti

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec - ďalšie zaujímavé produkty

Mistrall prút stratus 3,6 m 60 g + navijak + vlasec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?