Miska pod kvetináč Massive biela

Miska pod kvetináč Massive biela

Miska pod kvetináč Massive biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,53 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Miska pod kvetináč Massive biela - popis produktu

Misa na kvetináče Massive je vhodná na celoročné použitie v exteriéri aj interiéri. Misa je vyrobená z kvalitného, umývateľného materiálu odolného voči mrazu a poveternostným vplyvom. Pozrite si aj ďalšie výrobky zo série Massive. Farba Biela Dĺžka 27 cm Šírka 27 cm Výška 4 cm Hmotnosť 134 g Materiál Plast Farba Biela Dĺžka 33 cm Šírka 33 cm Výška 4,9 cm Hmotnosť 240 g Materiál Plast Farba Biela Dĺžka 39 cm Šírka 39 cm Výška 5,8 cm Hmotnosť 372 g Materiál Plast Farba Biela Dĺžka 45 cm Šírka 45 cm Výška 6,7 cm Hmotnosť 524 g Materiál Plast Materiál: Plast, Samozavlažovací: Ne, Tvar: Kulaté, Typ: Stojací, Velikost: Střední

Produkt Miska pod kvetináč Massive biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Interiérové kvetináče od značky Prosperplast, vo farbe biela, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Misky pod kvetináče, je v ponuke značky Prosperplast, farebný variant je biela, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Miska pod kvetináč Massive biela - parametre produktu

Miska pod kvetináč Massive biela - história ceny a dostupnosti

Miska pod kvetináč Massive biela - ďalšie zaujímavé produkty

Miska pod kvetináč Massive biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?