Miska pod kvetináč ARGO antracit

Miska pod kvetináč ARGO antracit

Miska pod kvetináč ARGO antracit

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 0,98 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Miska pod kvetináč ARGO antracit - popis produktu

Miska pod truhlík série ARGO je vyrobená z odolného a pevného plastu. Je plně kompatibilní s truhlíky stejné značky Argo. Platí však, že skutečné rozměry misky jsou vždy o něco menší, než je udávaná její délka i samotná délka truhlíku. V rozpisu níže najdete všechna potřebná data pro správné objednání daného typu misky odpovídající také velikosti truhlíku. Každá miska je k dostání ve více barvách i variantách. Technické údaje a bližší informace: Miska označená 40 cm Délka: 34,5 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 40 cm Miska označená 50 cm Délka: 44,5 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 50 cm Miska označená 60 cm Délka: 54,4 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 60 cm Miska označená 70 cm Délka: 65,3 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 70 cm Miska označená 80 cm Délka: 75,3 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 80 cm Miska označená 100 cm Délka: 95,3 cm Šířka: 12,7 cm Výška: 2,8 cm Materiál: Plast Barva: Antracit Vhodná k truhlíku Argo 100 cm Materiál: Plast

Produkt Miska pod kvetináč ARGO antracit je možné nájsť medzi produktmi v skupine Misky pod kvetináče, je v ponuke značky Prosperplast, farebný variant je šedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Miska pod kvetináč ARGO antracit - parametre produktu

Miska pod kvetináč ARGO antracit - história ceny a dostupnosti

Miska pod kvetináč ARGO antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Miska pod kvetináč ARGO antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?