Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 - popis produktu

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198Spoločnosť InnovaGoods ponúka najnovšie výrobky pre váš domov, ako je napríklad zvlhčovač Aroma Diffuser Dark Walnut od InnovaGoods Home Deco Mini! Objavte širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektívnosťou a inovatívnym dizajnom: osvetlenie, skladovanie, dekorácie, klimatizácia, záhrada, domáce zvieratá, čistenie atď.     Materiál: ABS     Dotykové tlačidlo: Zap / Vyp     Objem: 130 ml     ultrazvukové     tichý     Viacfarebná sekvencia LED     Dvojitá funkcia: zlepšuje kvalitu ovzdušia a aróma     Dlhá trvácnosť: 7 hodín     Sprej: 30 ml / h     500 mA / 5 V / 2 W     Funguje s pripojením USB (vrátane kábla DC-USB)     Keď dôjde voda, automaticky sa vypne     Nezahŕňa éterické oleje     Približne. rozmery: 10 x 10 x 10 cmV0101198

Produkt Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Aróma difúzory, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 patrí do skupiny produktov Čističky vzduchu, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 - parametre produktu

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 - história ceny a dostupnosti

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 - ďalšie zaujímavé produkty

Mini zvlhčovač aróma difúzor InnovaGoods tmavý orech IN1198 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?