Mini skladacia stolička Benson 1507

Mini skladacia stolička Benson 1507

Mini skladacia stolička Benson 1507

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mini skladacia stolička Benson 1507 - popis produktu

Stolička zaberá v zloženom stave málo miesta. V obývacej izbe, okolo konferenčného stolíka, v hosťovskej izbe alebo v spálni malého dieťaťa či tínedžera si táto multifunkčná taburetka vždy nájde využitie prispôsobené vašim potrebám! Taburetka je praktická, estetická a skladacia, keď sa nepoužíva jednoducho ju zložíte v priebehu niekoľkých sekúnd a odložíte napr. pod posteľ či gauč. Túto stoličku využijete v domácnosti, dielni aj v záhrade. Kvalitné protišmykové prevedenie poskytuje pri jej užívaní komfort, istotu a bezpečie.Parametre:Rozmery: 23 x 19 x 19 cmMateriál: plastNosnosť: 80 kgFarba: čierna, bielazent 011507

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku Benson, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Mini skladacia stolička Benson 1507 patrí do skupiny produktov Malé stolíky, patrí značke Benson, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Mini skladacia stolička Benson 1507 - parametre produktu

Mini skladacia stolička Benson 1507 - história ceny a dostupnosti

Mini skladacia stolička Benson 1507 - ďalšie zaujímavé produkty

Mini skladacia stolička Benson 1507 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?