Mineral 60ml AV

Mineral 60ml AV

Mineral 60ml AV

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mineral 60ml AV - popis produktu

Mineral StarlifeVýživové doplnkyMineral Astravia je výživový doplnok slúžiaci na doplnenie všetkých minerálov - stopových prvkov,potrebných pre náš organizmus. Mineral je mikrokoloidný roztok, ktorý má uzavreté minerály v lipidovom obale, čím sa dosiahne maximálna využiteľnosť až 92%. Stopové prvkyvýživový doplnok Minerál obsahuje koloidné minerály z minerálnej vody Great Salt Lake v Utahu USA. Mineral zloženie: vápnikželezozinokjódfosforhorčíkdraslíkselénmeďmangánstriebro,cínmolybdenpromethiumnikelkrémikbórlithiumvandkobaltsodíkniobibáriumberylliumosmiumsírabismutuhlíkcerichlórplatinacesiumrubidiumtellurhafniumzlatotitánkadmiumholmiumgalliumstronciumlanthaniridiumwlframeuropiumantimonvtterbiumpalladiumhliníkterbiumgadoliniumscandiumrheniumluteciumdysprosiumrutheniumtantalerbiumpraseodymthalliumsamariumdusíkthoriumvodíkytriumkyslíkortuťzirkónneodymbrómfluor Ostatné zložky:sorbát draselnýkyselina citronováxylitolprírodná aromavoda UpozornenieNie je určené pre deti do 3 rokov. Určený pre:ľudí so zvýšenou fyzickou aktivitouľudí žijúcich v stresovom a psychicky náročnom prostredíšportovcov a ťažko fyzicky pracujúcichdospievajúce detitehotné a dojčiace ženyrekonvalescentovbežnú populáciu nad 35 rokov Dávkovanie:2 x 15ml denne deti 15ml dennešportovci 2x 15-30ml denne1 uzáver = 30mlUpozornenie: Doplnok stravy. Skladujte v dobre uzavretom obale, suchom prostredí. Nevystavujte priamemu slnku. Uchovajte mimo dosahu detí. Doporučená denná dávka sa nesmie prekročiť. Nie je to náhrada rozmanitej stravy.Obsah balenia: 60 mlUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Produkt Mineral 60ml AV patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky STARLIFE v ponuke e-shopu Bohatstvo-Prírody.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke STARLIFE, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Mineral 60ml AV - parametre produktu

Mineral 60ml AV - história ceny a dostupnosti

Mineral 60ml AV - ďalšie zaujímavé produkty

Mineral 60ml AV - ako nakúpiť najvýhodnejšie?