midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - popis produktu

Nastaviteľná stolová lampa s okrúhlou základňou - flexibilný rozdeľovač svetla v nadčasovom dizajne Či už v industriálnom lofte, v kombinácii s retro-štýlovým nábytkom alebo ako pútač pozornosti v modernej kancelárii - stolová lampa s pružinovým vyvažovačom je vhodná do takmer každého prostredia a presvedčí aj svojou nastaviteľnosťou. To naznačuje už názov: Dve paralelogramové ramená sú držané v polohe pomocou napínacích pružín. Tieto prvky, ako aj uzamykateľné skrutkové uchytenie hlavy, dodávajú stolnej lampe výnimočnú flexibilitu. Okrem kovových pružín a spojov majú okrúhla základňa, rám a hlava jednotné farebné prevedenie. Ten je vo vnútri biely kvôli efektívnemu vyžarovaniu svetla a obsahuje prepínač (zapnutie/vypnutie). Výrobca midgard zdokonalil koncept svietidiel s pružinovými vyvažovačmi a paralelogramovými ramenami v 50. rokoch 20. storočia. midgard je dodnes zodpovedný za výrobu, ktorá sa vykonáva na originálnych nástrojoch v Nemecku.

Produkt midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke midgard, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - parametre produktu

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - história ceny a dostupnosti

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

midgard pružinová stolová lampa, podstavec, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?