Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu - popis produktu

Kancelársky softvér Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu:Elektronická licencia Microsoft OneDrive - Plan 1 s predplatným na 1 mesiacZakúpením tejto elektronickej licencie získate mesačné predplatné na oficiálnu verziu cloudového úložiska OneDrive for BusinessPlan 1. Vďaka nemu sa nemusíte spoliehať na pevný alebo prenosný disk. Dôležité dáta a súbory ukladáte totiž priamo do 1 TB cloudového úložiska, takže ich ľahko môžete sprístupniť iným zariadeniam alebo zdieľať kolegom vo firme.Automatická synchronizácia súborovÚložisko OneDrive okrem toho podporuje tiež funkciu online synchronizácie. Znamená to, že ak v uloženom súbore vykonáte nejakú zmenu, po pripojení k internetu sa táto zmena aplikuje. Do tretice oceníte funkciu inteligentného vyhľadávania, ktorá na zobrazenie relevantných výsledkov využíva inteligentné algoritmy technológie Microsoft Graph.OneDrive pre firmyS cloudovým úložiskom OneDrive s kapacitou 1 TB získate dostatok priestoru na bezpečné zdieľanie súborov a tímovú spoluprácu. Samozrejme s plnou podporou prístupu z ľubovoľného zariadenia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske aplikácie, vyrába ho značka Microsoft, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu - parametre produktu

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu - história ceny a dostupnosti

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu - ďalšie zaujímavé produkty

Microsoft OneDrive – Plan 1 (mesačné predplatné) pre firmy- neobsahuje desktopovú aplikáciu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?