Microlife NEB 800

Microlife NEB 800

Microlife NEB 800

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Microlife NEB 800 - popis produktu

Charakteristika: Kompaktný, ľahko prenosný ultrazvukový inhalátor Microlife NEB 800 Mesh je určený na inhalačnú liečbu astmy, chronickej bronchitídy a iných respiračných ochorení.

  • Malé, tiché a ultraľahké riešenie umožňuje efektívne a pohodlné ošetrenie kdekoľvek a je vhodné pre celú rodinu.
  • Ľahko prenosný vďaka vreckovej veľkosti, nízkej hmotnosti a cestovnému puzdru.
  • Umožňuje pohodlné ošetrenie aj na cestách.
  • Užívateľsky prívetivé jednoduché ovládanie jedným tlačidlom.
  • Intuitívny dizajn pre pohodlné plnenie liečiva v objeme 2 – 8 ml, výdatnosť aerosolu 0,2 ml/min s veľkosťou častíc približne 5 μm (MMAD).
  • Po terapii zostáva malý objem zvyšného liečiva.
  • Mesh technológia – antikorová sieťovina vysoko odolná voči oxidácii vytvára stabilné množstvo častíc, pričom zaručuje dlhšiu životnosť prístroja.
  • Vysoká vibračná frekvencia (približne 103 – 123 kHz) zvyšuje rýchlosť rozprašovania.

Pre pacientov s chronickými respiračnými ochoreniami, ako sú astma a bronchitída, vyžadujúcich tichú prevádzku. Pre užívateľov vyžadujúcich ľahko prenosnú terapiu aj na cestách, nezávislú na sieťovom napájaní elektrickou energiou.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Pozorne si prečítajte priložený návod na použitie.Naplňte komoru rozprašovača inhalačným roztokom podľa pokynov lekára a dbajte na to, aby ste neprekročili maximálnu hladinu. Pomocou náustka sa Vám liečivo dostane lepšie do pľúc. Vyberte si vhodnú masku a uistite sa, že máte pevne utesnenú oblasť okolo úst a nosa. Použite komponenty, podľa toho, ako určil lekár. Počas inhalácie seďte vzpriamene a uvoľnene pri stole, aby sa zabránilo stlačeniu dýchacích ciest a zníženiu efektivity liečby.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Microlife NEB 800 - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie365
KategóriaInhalátory

Microlife NEB 800 - história ceny a dostupnosti

Microlife NEB 800 - ďalšie zaujímavé produkty

Microlife NEB 800 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?