Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Konzervované bravčové mäso s ryžou, 400 g. Bez konzervačných látok a lepku. Obsahuje 35% bravčového mäsa, 25% ryže a 5% slaniny. Energetická hodnota 86 kcal/100 g, obsahuje 2,75 g tuku a 5,36 g bielkovín. Trvanlivosť do 06/2033.
Produkt MFH Srbské bravčové mäso s ryžou, 400 g označuje EAN kód 4044633178558.
Kategória | Potraviny |
EAN | 4044633178558 |
Konzervované bravčové mäso s ryžou, 400 g. Bez konzervačných látok a lepku. Obsahuje 35% bravčového mäsa, 25% ryže a 5% slaniny. Energetická hodnota 86 kcal/100 g, obsahuje 2,75 g tuku a 5,36 g bielkovín. Trvanlivosť do 06/2033
Hovädzie mäso s ryžou, 400 g, bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti, skladujte pri izbovej teplote. Obsahuje 30% ryže a 30% hovädzieho mäsa. Výživové hodnoty: 729 kJ/kcal, 5,4 g tuku, 13,16 g sacharidov, 8,96 g bielkovín a 5,72 g soli na 100 g. Trvanlivosť do 06/2033
Kuracie karí s ryžou, 400 g, bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti, skladujte v suchu pri izbovej teplote. Obsahuje 37% kuracie prsné filé a 20% ryže. Energetická hodnota: 519 kJ/kcal, tuk 3,4 g, sacharidy 16,16 g, bielkoviny 6,96 g, soľ 0,58 g. Trvanlivosť do 06/2033
Rizoto z bravčového pliecka a ryže parboiled, ktorému dodávajú sviežu chuť paradajky, paprika, cibuľa a hrášok. | | Zloženie: Ryža parboiled (50 %), bravčové mäso (30 %), lečo (15 %) (paprika, paradajky, cibuľa), hrášok, cibuľa, olej repkový, soľ kamenná, čierne
Sušené mäso bravčové - chilli je vyrábané v srdci českých hôr, je perfektnou trvanlivou potravinou, ktorú môžete mať kedykoľvek po ruke ako rýchlu a proteíny nabitú desiatu. Vďaka jedinečnej zmesi korenia a pikantnému čili má mäso výraznú chuť. Pozvoľný a prirodzený
Sušené mäso JIM JERKY bravčové 23 g: Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu Sušené bravčové mäso JIM JERKY 23 g Nie je
Hovädzia roláda s rezancami, 400 g. Bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti. Obsahuje 45% hovädzieho mäsa a rezance z pšeničnej múky. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Výživové hodnoty: 250 kcal/100g, 10,35g tuku, 13,90g bielkovín a 0,42g soli. Trvanlivosť do 06/2033
Konzervované cestoviny Bolognese, 400 g, bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti, s 75% bolonskou omáčkou a 25% rezancami. Obsahuje 8,96 g bielkovín, 5,4 g tuku a 0,48 g soli na 100 g. Skladujte pri izbovej teplote. Trvanlivosť do 06/2033
Hovädzí guláš s rezancami, 400 g, bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti. Obsahuje 75% hovädzieho mäsa, cibuľu, zeleninovú papriku, paradajky, mlieko, smotanu a korenie. 25% tvoria rezance z pšeničnej múky, vajec a krupice. Výživové hodnoty: 581 kJ/kcal, 5,4 g tuku, 11,16
Konzervovaná zemiaková polievka s viedenskými párkami, 400 g. Bez laktózy a lepku. Obsahuje 15% bravčového mäsa. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť do 06/2033
| 100% MÄSO Bravčové mäso na rasci | | Libové kousky vepřového masa ve vlastní šťávě, pečené v páře na kmíně. | | Jedno balení obsahuje maso o syrové hmotnosti 300g. Díky pečení v páře došlo ke zredukování přebytečné vody a výsledkem je velmi nízká hmotnost 200g při
Sušené mäso Jerky pork (bravčové) Original 25 g:Sušené mäso Jerky Original s bravčovou príchuťou je chutný masový snack, ktorý uvítate prevažne na cestách alebo pri športovaní. Každé balenie pochúťky Jerky je plné hodnotných bielkovín, dokáže tak rýchlo doplniť
Fazuľový guláš s miestnymi surovinami, bez konzervačných látok a lepku. Obsahuje zelenú fazuľku, mrkvu, zemiaky, cibuľu, slaninu, korenie, cukor, mlieko a smotanu. Obsah tuku 3,57 g, bielkovín 2,91 g a soľ 0,66 g na 100 g. Skladujte pri izbovej teplote. Obsah 400 g, trvanlivosť do
Sušené mäso Indiana bravčové Originál 90 g: Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu Indiana Jerky bravčové Original, 90 g
Konzervovaná kari klobása z miestnych surovín v Nemecku, bez laktózy a lepku. Obsahuje 75% bravčového mäsa a 25% paradajkovú omáčku. Výživové hodnoty na 100 g: 264 kcal, 23,35 g tuku, 23,36 g bielkovín a 1,98 g soli. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Trvanlivosť do 06/2033
Basmati ryža biela BIO je druh dlhozrnnej ryže pestovanej na úpätí himalájskych hôr v Pakistane a Indii. Patrí medzi jeden z najušľachtilejších druhov ryže. Basmati ryža nelepí, je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, hodí sa aj pre diétnu stravu. Basmati ryža biela z
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. Pôvod ryže siaha až do tropickej a subtropickej južnej a juhovýchodnej Ázie. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. Pôvod ryže siaha až do tropickej a subtropickej južnej a juhovýchodnej Ázie. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2
Ryža je obľúbená obilnina, ktorá sa dá pripraviť na sladký, ale aj slaný spôsob ako príloha k mäsu alebo zelenine. | | Návod na prípravu: Ryžu pred prípravou opláchneme vodou a usušíme. Rozohrejeme olej, ryžu krátko opražíme. Pridáme soľ a vodu v pomere 1 diel ryže k 2