Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport #4205276

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport #4205276

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport #4205276

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport - popis produktu

Praktický mestský batoh značky Under Armour.- povrchová úprava UA Storm zaisťuje vysokú odolnosť voči vode a znečisteniu- polstrovaný chrbtový panel a ergonomické popruhy- vnútorné vrecko s mäkkou výstelkou na uloženie až 15" notebooku- predné vrecko na šnúrku pre jednoduché skladovanie- veľké predné vrecko so zipsom- odolný spodný panel proti úderom- 2 bočné vrecká na fľašu vodyRozmery: 32 cm x v 19 cm x h 47 cm. Objem: 26 l.

Produkt Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport #4205276 patrí do skupiny produktov Športové doplnky, vyrába ho značka Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je červená, nájdete ho v e-shope Factcool.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu ONE SIZE, vo farbe červená, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport #4205276 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové batohy, patrí pod značku Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe červená, v ponuke predajcu Factcool.sk a je navrhnutý unisex.

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport - parametre produktu

Farbačervená
Veľkosťčervená
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Športové doplnky, Mestské batohy, Športové batohy
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
Farbačervená
Určenieunisex
E-shopFactcool.sk

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport - história ceny a dostupnosti

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport - ďalšie zaujímavé produkty

Mestský batoh Under Armour UA Hustle Sport - ako nakúpiť najvýhodnejšie?