mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize - popis produktu

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize Ľahký mestský batoh Sofer 30 l spĺňa nielen požiadavky funkčnosť a pohodlie, ale zároveň je šetrný k životnému prostrediu. Vyrobili sme ho z recyklovaného materiálu, ktorý je odolný a neznečisťuje životné prostredie životné prostredie. Dostatočne veľký a prehľadný vnútorný priestor ponúka systém vreciek a bezpečné miesto na uloženie notebooku alebo tabletu počas každodennú cestu mestskou džungľou. Vlastnosti: Vyrobené z odolného 600D recyklovaného polyesteru s Ripstopom (RPET) s vodoodpudivou úpravou. Chrbtový systém EVA s tvarovou pamäťou a 3D priedušná sieťovina pre vysoký komfort počas nosenia. Vybavenie batohu Sofer:1hlavná priehradka, malá predná priehradka vrecko na zips, veľké predné vrecko na zips so sieťovanými priehradkami, vrecko vrecko na notebook, bočné vrecko na fľašu, vnútorný organizér, bočné vrecko na zips, skryté bočné vrecko na zips. Turistické batohy » Malé batohy (do 30l) » mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize

Produkt mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mestské batohy od značky Husky, veľkosť odpovedá označeniu OneSize.

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize - parametre produktu

VeľkosťOneSize
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaBatohy, Mestské batohy
ZnačkaHusky
VeľkosťOneSize

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize - história ceny a dostupnosti

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize - ďalšie zaujímavé produkty

mestský batoh Sofer 30 L khaki OneSize - ako nakúpiť najvýhodnejšie?