Merco Hamaka Comfort #5725046

Merco Hamaka Comfort #5725046

Merco Hamaka Comfort #5725046

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Merco Hamaka Comfort - popis produktu

Hojdacia sieť Merco Hamaka Comfort:Užívate si relaxáciu v prírode? Potom vám určite príde vhod hojdacia sieť Merco, ktorú môžete hravo zavesiť na pripravený rám alebo na strom na záhrade. Závesná hojdacia sieť vďaka svojmu kolísavému pohybu prináša vytúžený odpočinok. Je ideálna pre jednu osobu. Plocha, na ktorej si radi poležíte, je dlhá 100 cm. Hojdacia sieť sa vešia na háčiky pomocou ôk, čo vám zaistí pohodlný odpočinok, kedykoľvek budete chcieť. K závesnému systému patria aj laná, ktoré nájdete v balení. Zavesenie a zloženie hojdacej siete tak bude dielom okamihu. Pekný vzhľad umocňuje viacfarebné vyhotovenie. Kľúčové vlastnosti hojdacej siete Merco Hamaka Comfort Hojdacia sieť Merco vám dopraje parádny relax po náročnom dni Je vyrobená pre jednu osobu Priestor na ležanie je dlhý 100 cm Oká na zavesenie na háčik zaobstarajú spoľahlivé a jednoduché sprevádzkovanie Súčasťou balenia je aj príslušenstvo na zavesenie, konkrétne lana Kvalitný obal je určený na prepravu Hojdacia sieť Merco bude vaším obľúbeným priestorom na relax Hojdacia sieť Merco vás pri leňošení pekne objíme, takže si každý deň po práci zaslúžene oddýchnete. Obal na uloženie je praktický nielen na prepravu hojdacej siete, ale môže sa stať aj odkladacím priestorom na drobnosti. Minimálna vzdialenosť na zavesenie: 0,1 m Minimálna výška na zavesenie: 0,5 m Dĺžka vrátane závesných lán: 2,3 m

Produkt Merco Hamaka Comfort #5725046 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hojdacie siete, patrí značke MERCO, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Merco Hamaka Comfort - parametre produktu

KategóriaSiete, Hojdacie siete
ZnačkaMERCO
E-shopAlza.sk

Merco Hamaka Comfort - história ceny a dostupnosti

Merco Hamaka Comfort - ďalšie zaujímavé produkty

Merco Hamaka Comfort - ako nakúpiť najvýhodnejšie?